2012-2016 Total Proiect Construct Instal SRL
TOTAL PROIECT CONSTRUCT INSTAL SRL este o firma cu capital integral privat  infiintata in anul 2008, avand ca  principala activitate prestarea de servicii in domeniul  instalatiilor sanitare, termice si electrice, servicii de mentenanta profesionala, lucrari de amenajari interioare si exterioare in Bucuresti si Ilfov. In cei 8 ani de activitate am acumulat foarte multa experienta, am dat dovada de seriozitate, daruire si profesionalism, devenind parteneri seriosi si de incredere pentru clientii nostri.

Beneficiarii serviciilor noastre sunt atat persoane fizice, persoane juridice, asociatii de propietari cat si institutii de stat. Preturile corecte, promptitudinea, profesionalismul, executia de lucrari de buna calitate, functionalitatea si nu in ultimul rand estetica lucrarilor ne-au ajutat sa crestem de la an la an...

Este foarte important sa beneficiati de o consiliere buna atunci cand demarati un proiect ,iar pentru executia lui sa apelati la serviciile unor specialisti. Firma noastra utilizeaza pentru executia lucrarilor de instalatii materiale de calitate, certificate de la furnizori ca:
ROMSTAL, CONSOLIGHT,  BADUC etc.

Electricienii nostri sunt autorizati ANRE pentru executia de lucrari de instalatii electrice cu o putere mai mica de 1.000 volti.

Sunati la telefon 0727239652 si un electrician autorizat ANRE se va deplasa la locatia dvs doar pentru a face o constatare sau pentru a remedia o defectiune de natura electrica, pentru a efectua o inlocuire sau un montaj autorizat pentru: tablou electric, plita electrica, plita inductie, plita vitroceramica, cuptor electric, hota, detector gaz, termostat wireless sau cu fir, intrerupator, comutator, priza, etc.
 
 
 

Electrician autorizat ANRE execut in Bucuresti si Ilfov reparatii instalatii electrice interioare si exterioare, inlocuire si montaj autorizat tablouri electrice, lustre, aplice, plafoniere, hote, plite, cuptoare electrice, intrerupatoare, prize, termostate, centrale electrice, boilere, aparatura electrocasnica

TOTAL PROIECT CONSTRUCT INSTAL S.R.L.

C.U.I.: 23974203
J40/9507/2008

Adresa:
Str. Papiu Ilarian, nr. 6, bl. 42, sc.3, et. 8, ap.89, sector 3, Bucuresti

E-mail:
contact@firma-electricieni.ro

Telefon: 0727239652

Persoana de contact:
electrician autorizat ANRE

CRISTIAN CAPITANITA